AYDIN / EFELER - Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İsmail YILDIZ - Okul Müdürü / Uzman Öğrt.

1970 yılında Uşak ili Eşme ilçesinde doğmuştur. İlk, Orta ve Lise eğitimini Eşme’de tamamladıktan sonra 1989 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Ordu Meslek Yüksek Okulu – Elektrik bölümünden önlisans eğitimini tamamlayarak mezun olmuştur. Meslek hayatına 04.02.1991 yılında Karabük Teknik ve Endüstri Meslek lisesinde başlamıştır. Aynı yıl yaz döneminde Orta Doğu Teknik Üniversitesinde Öğretmenlik Formasyon Eğitimini tamamlamıştır. 1994 yılı Mayıs ayında Aydın Mesleki Eğitim Merkezine öğretmen olarak tayin olan İsmail YILDIZ 1995 yılı Ekim ayında aynı okulda Müdür Yardımcılığı görevime başlamıştır. 2003-2007 yılları arsında İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Eğitici Bilgisayar Formatör Öğretmenliği görevini yürüttükten sonra okulumdaki Müdür Yardımcılığı görevimi devam etmiştir. 2011 yılında Müdür Yardımcıları yer değişikliği sebebiyle Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Müdür yardımcısı olarak atamıştır. 2013 yılında ikinci üniversitem olan Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi -  İşletme bölümünü bitirerek Lisans eğitimimi tamamlayan İsmail YILDIZ 2016 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü – Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi alanında Yüksek Lisans eğitimimi tamamlamıştır. 27.12.2017 tarihinden itibaren 6 ay süreyle Aydın Mesleki Eğitim Merkezinde Geçici Müdürlük görevini yürütmüştür. 15.08.2018 tarihinde okulumuzda Müdür olarak ataması yapılan İsmail YILDIZ evli ve 2 çocuk babasıdır.